Media

U wilt alleen media van de hoogste kwaliteit voor celcultuur? Kwalilteitsvolle grondstoffen in combinatie met de modernste technologieën garanderen bij PAN-Biotech de allerbeste kwaliteit.

Voordelen van onze celcultuur media:

  • De grondstoffen zijn getest volgens de hoogst mogelijke kwaliteitsnormen.
  • Standaard gevuld in steriele PET-flessen van hoge kwaliteit.
  • Loten van 10 liter tot 2000 liter
  • Op maat service voor productoptimalisatie en verdere ontwikkeling voor specifieke toepassingen en doeleinden.
  • CE etiket volgens de wet op medische producten zijn mogelijk op aanvraag

Andere formaten en maatwerkformuleringen: Vrijwel alle bij PAN-Biotech verkrijgbare media kunnen naar wens van de klant in speciale containers worden gevuld. Naast standaardflessen in 100, 500 en 1000 ml kunnen mediumblikken (tot 10 L), zakken (tot 500 L) of andere verpakkingen met hulpstukken volgens de specificaties van de klant worden gevuld voor speciale toepassingen zoals continuous feed processen of productiedoeleinden. 

Levertijd:
Standaardmedia: in principe binnen 4 werkdagen
Speciale media en producten op maat: 4 tot 6 weken na ontvangst van de bestelling.

Houdbaarheid:
Poedermedia 2 jaar
Vloeibare media zonder Glutamine 2 jaar
Vloeibare media met stabiele Glutamine 2 jaar
Vloeibare media met L-Glutamine 1 jaar

Vloeibare media met L-Glutamine kunnen ook na de houdbaarheidsdatum worden gebruikt, maar moeten in dit geval worden aangevuld met nieuwe L-Glutamine. Houdbaarheid begint op de productiedatum!

Opslag:
Poedermedia 2 - 8° C
Vloeibare media 2 - 8° C tegen licht beschermd

Maak gebruik van de ervaring en knowhow van PAN-Biotech. Dankzij onze state-of-the-art productiefaciliteiten, met een productielijn die speciaal voor deze vereisten is geïnstalleerd, kunnen wij de speciaal voor uw behoeften ontwikkelde formules ook voor langere perioden in constante hoge kwaliteit produceren en batchgroottes maken die aan uw behoeften zijn aangepast. Ons team van wetenschappers zal u graag adviseren over uw gepatenteerde formulering.

Sorteren op : Naam | Populair